Nume:
CRIZANTINA GRUP - SERVICE AUTO
Telefon:
0234-254.025
Telefon 2:
0754-567.221
Website:
https://crizantina-grup.business.site/?utm_source=gmb&utm_medium=referral
Adresa:
Sat Faraoani 704/1, Bacau
Facebook Google+

CRIZANTINA GRUP - SERVICE AUTO
Vulcanizare

VULCANIZARE AUTOTURISME TIRURI UTILAJE. COMERCIALIZARE ANVELOPE NOI SI SH. GEOMETRIE ROTI.

Detalii

   Avand un nivel inalt de instruire, suntem pregatiti sa va oferim asistenta la un nivel tehnic european. Vi se vor pune la dispozitie toate informatiile legate de costuri, clientul avand posibilitatea cunoasterii anticipate a implicatiilor financiare. Ii permitem clientului sa asiste langa masina sa pentru a vedea toate imbunatatirile si reparatiile ce i se aduc propriului autoturism.

  Misiunea noastra este sa fim recunoscuti de clientii nostri drept un partener de incredere in furnizarea de servicii de intretinere si reparatii pentru autoturisme.

   Timpul este pretios pentru fiecare dintre noi. Respectul fata de masina trebuie manifestat zi de zi prin simplele verificari ce trebuie sa le efectuieze fiecare dintre noi inainte de a pleca la drum pana la reviziile periodice cu piese consumabile.

 

Puteti sa ne contactati la:

Telefon: 0234-254.025 / 0754-567.221

 

 

 

Servicii

  

   SERVICE RAPID


   Service rapid inseamna un schimb de filtre, schimb de ulei sau placute de frana, inlocuire de becuri, diagnoza, etc. intr-un timp scurt si la inalte standarde de calitate ale lucrarii.


   Schimbul de ulei se face cu regularite la un interval cuprins intre 10000 si 15000 km. Uleiul din motor este necesar a fi schimbat la un interval predefinit deoarece acesta in timp isi pierde din proprietatile de ungere si de racire, uleiul avand tot odata si rolul de a raci anumite componente aflate in lucru mecanic.


   Filtrele de ulei, aer, combustibil si polen se recomanda a fi inlocuite odata cu schimbul de ulei din motor. In timp acestea se incarca cu diverse partcule si capacitatea de filtrare paote scadea drastic ducand la consum marit de combustibil, o ungere incorecta sau chiar defectarea anumitor componente.


   Sistemul de iluminare trebuie verificat in fiecare zi, acesta contribuie la o vizibilitate sporita in trafic sau in conditii meteo nefavorabile, la semnalizarea corecta a manevrelor ce urmeaza a fi facute in trafic si, evident, la condusul pe timp de noapte.

   

   S.C. CRIZANTINA GRUP S.R.L.- cel mai mare depozit de anvelope second-hand din Moldova, va pune la dispozitie o gama larga de anvelope si jante auto. Gama variata de anvelope, second hand si noi, disponibile pe comanda. Anvelope normale pe stoc, cu dimensiuni incepand de la 10" pana la 22", iarna, vara, ZR-uri, run-flat-uri, C-uri de la 10" la 17". Acoperim majoritatea dimensiunilor de pe piata. Jante de aliaj de la 13" pana la 18", tabla de la 13" la 16". Preturi pentru toate buzunarele. Posibilitate de montaj in vulcanizare proprie. Pentru detalii si preturi, sunati la urmatoarele numere de telefon: Victor 0757.642.559, Viorel 0754.567.221 sau fix 0234.254.025. Depozitul de anvelope se afla la intrarea in Faraoani, pe E85.

 

 

   SERVICII VULCANIZARE

 

  •   Montare / demontare

   Montarea, demontarea, umflarea și echilibrarea anvelopelor trebuie efectuate cu echipamentul adecvat și de către un personal calificat.
  

   În timpul montării sau demontării, specialiștii nostri vor verifica:
     -Aspectul exterior și interior al anvelopei.
    -Respectarea procedurilor de montare, demontare, echilibrare și umflare a anvelopei și schimbarea sistematică a valvei.
    -Respectarea instrucțiunilor de montare prezentate pe partea laterală a anvelopei (sens de rotație sau sens de montare).
    -Respectarea presiunii de utilizare prevăzute de constructorul vehiculului, de producătorul anvelopei sau de mecanic.
   -Respectarea particularităților legate de anumite anvelope specifice (anvelope cu flancuri joase, anvelope cu rulare pe pană, anvelope cu cauciuc auto-obturant, etc).

  •  Echilibrare roti

   O roată dezechilibrata provoacă vibratii neplacute, sesizabile la anumite viteze. Prin urmare, echilibrarea rotilor la fiecare inlocuire a anvelopelor a devenit necesara.

  •  Dejantare / Jantare roti
  •  Indreptare jante

 

    SPALATORIE AUTO

 

   Conditiile meteo si nu numai pot lasa amprente vizibile pe masina ta. Spalatoria noastra iti stau la dispozitie pentru a reda farmecul masinii tale. Un exterior stralucitor alaturi de un interior curat si placut, te vor face să conduci cu placere, indiferent de distanta parcursa.

 

© 2019 Copyright by Auto-rom.ro