Nume:
RALY DEPAN TRANS SRL
E-mail:
ardeleanjohnny@gmail.com
Telefon:
0744.111.630
Adresa:
Str. Principala NR. 564, Gepiu, Jud. Bihor
Facebook

RALY DEPAN TRANS SRL
Tractari auto

TRACTARI AUTO TIR CAMION. TRACTARI AUTOSTRADA. TRACTARI NONSTOP.

Detalii

   Firma noastra pune la dispozitia dumneavoastra servicii de tractari auto, service auto si depanari auto non stop pentru a va veni in ajutor in cazuri de pana, alimentare gresita cu carburant, pornire cu cabluri in cazuri de baterie descarcata, inlocuire acumulatori, inlocuire becuri, diverse situatii neprevazute ce pot aparea pe parcursul calatoriilor dumneavoastra cu autoturismul. De asemenea transportam utilaje agricole, autoturisme la remat cat si la R.A.R., motociclete, a.t.v-uri, orice ce se poate transporta pana la 3 tone. Preturile pentru tractari auto difera de la o firma de tractari auto la alta. Tarifele pentru serviciile de tractari auto pot fi tarife finale sau pot fi impartite in subservicii, de genul, tarif incarcare pe platforma, tarif manipulare la minut sau la ora, tarif descarcare, tarif deplasare.

 

   Va oferim servicii de tractari auto si asistenta rutiera de cea mai buna calitate. Soferii nostri au experienta nu doar in tractarea masinilor cu probleme, cat si in rezolvarea problemelor pe care le intampinati.

 

Pentru mai multe informatii,

ne puteti contacta la:

0744.111.630

 

ardeleanjohnny@gmail.com

 

Servicii

Tractari si asistenta mobila

   Cu o experienta vasta in domeniul tractari auto compania noastra si-a consolidat treptat o imagine pozitiva printre clientii care au aplecat cu incredere la seviciile noastre datorita preturilor mici, dar si datorita serviciilor ireprosabile, executate prompt. Indiferent de ora, puteti apela cu incredere la compania noastra pentru tractari auto.

   La asistenta rutiera mobila e bine sa apelati in momentul in care a aveti un dubiu cu privire la functionarea in parametrii optimi ai autoturismului, iar continuarea deplasarii ar putea cauza defectiuni mai grave si implicit costuri de reparatie mult mai ridicate pentru dumneavoastra.

   Acest tip de interventie se realizeaza in trei pasi:

   1. Deplasarea (un specialist va lua legatura cu dumneavoastra pentru a stabili locatia in care va aflati, vi se va comunica timpul aproximativ de deplasare pana la locul stabilit si ce costuri implica interventia ce urmeaza a fi efectuata)

   2. Constatarea (specialistul ajuns la fata locului constata defectiunea, iar daca este o defectiune minora va ajuta sa o remediati pe loc, fara a mai fi nevoie sa transportati autoturismul la un service.)

   3. Insotirea (daca masina nu are nevoie de transport sau remorcare, veti fi insotit de catre specialist pana la cel mai apropiat service sau la locuinta dumneavoastra, pentru a avea siguranta ca defectiunea nu va reaparea).

 

 

© 2019 Copyright by Auto-rom.ro