Nume:
FETCOM SRL
E-mail:
office@fetcom.ro
Telefon:
0230530530
Telefon 2:
0230206166
Telefon 3:
0230517034
Adresa:
Calea Unirii, Nr. 46

FETCOM SRL
Statie itp

STATIE ITP AUTO MOTO CAMIOANE CLASELE I-II-III. PROGRAMARE ITP.

Detalii

    Timpul dumneavoastra este pretios, ITP-ul este obligatoriu - iar lipsa lui se sanctioneaza cu puncte penalizare, puncte amenda si retinerea certificatului de inmatriculare, verificarea ulterioara a autovehiculului in vederea redobandirii talonului efectuandu-se numai la R.A.R.

  Lucrarile de tip ITP se efectueaza de catre specialistii nostrii, pe standuri ultramoderne care permit efectuarea operatiilor prevazute de legislatie.

    Verificarea / Inspectia tehnica periodica propriu zisa se realizeaza intr-o statie ITP ce cuprinde o gama de aparate moderne, in timp ce dumneavoastra puteti astepta autoturismul in conditii bune , timpul de asteptare fiind scurt.

    La inspectia tehnica periodica se executa operatiunile cuprinse în Planul de operatiuni, al carui model este prevazut, în functie de categoria vehiculului rutier. Ordinea de executare a operatiunilor precizate va fi stabilita de fiecare statie în functie de fluxul de efectuare a inspectiei tehnice periodice propriu, cu exceptia identificarii, care va fi prima operatiune efectuata.

 •     Identificare autovehicul (verificare serii caroserie si motor)ITP Suceava
 •     Verificare aspect general (fara urme accident, echiparea conform cu CIV, etc)
 •     Verificare frane
 •     Noxe
 •     Faruri+instalatie electrica
 •     Verificare jocuri
 •     Fotografiere finala (dupa caz)
 •     Introducere date in calculator
 •     Completare c.i. in anexa
 •     Eliberarea documentelor autovehiculului
 •     Fotografiere autovehicul

Servicii

    Categoria:II (vehicule cu masa sub 3,5 tone)
    Interdicţii: Tractoare Autovehicule care nu sunt echipate cu dispozitiv de amplificare a efortului de apasare la pedala de frâna Vehicule tractate
    Observaţii: Nu se efectueaza verificari ale eficacitatii sistemului kep0569w_400_01de frânare al vehiculelor prin probe functionale în parcurs


Efectuam Inspectia Tehnica Periodica pentru:

 Autovehicule motor Benzina
 Autovehicule motor Benzina si GPL
 Autovehicule motor Diesel
 Autovehicule 4x4 Benzina si Diesel
 Autoutilitare cu motor Benzina si Diesel cu greutate maxima admisa pana la 3,5 tone  cu echipamente de ultima generatie autorizate RAR.


Intervalul la care este obligatorie efectuarea inspectiei tehnice periodice:

    - Autovehicule destinate transportului de persoane care au, in afara locului conducatorului, mai mult de 8 locuri pe scaune - la 6 luni;
    - Autovehicule destinate transportului de persoane care au, in afara locului conducatorului,
ITP Suceavacel mult 8 locuri pe scaune - la 2 ani;

    - Autovehicule utilizate pentru transportul de persoane in regim de taxi, în regim de inchiriere si pentru invãtarea conducerii auto - la 6 luni, si autovehicule speciale ambulanta - la un an;
    - Motociclete , mopeduri , atv - 2 ani
    - Autoutilitare - 1 an


Documentele necesare efectuarii inspectiei tehnice periodice sunt:

    Certificat de inmatriculare al autovehiculului (talon) - original, sau dupã caz, autorizatia provizorie de circulatie;
    Buletinul de identitate al conducatorului auto - original;
    Cartea de identitate a autovehiculului (CIV)- original;
    Polita R.C.A. (Asigurare de Raspundere Civila Auto) valabila la data inspectiei -original 

Showroom Fetcom
B-dul Sofia Vicoveanca Nr.7, Suceava
Telefon: 0230 530 530
               0230 530 170
Fax:       0230 530 530
                   
Reparator
E-mail: Service@Fetcom.ro
Program: luni-vineri / 08:00 - 17:00,
sâmbătă   / 08:00 - 14:00
Telefon:  0722 373 216

Serviciu tractări
Telefon: 0724 392 222  
Program: non-stop

   Realizam lucrari de reparatii pentru autoturisme si microbuze: CITROEN, PEUGEOT, VW (Transporter, Sharan), OPEL, RENAULT, DAEWOO, FORD, AUDI, CHEVROLET, FIAT, TOYOTA, SEAT,SKODA, IVECO, DACIA LOGAN (pentru aceasta din urma suntem si distribuitori de piese de schimb).

   Apeland la noi beneficiati de o intreaga  serie de garantii. Asigurarea pieselor de schimb necesare pentru reparatii se face din stoc sau la comanda, direct de la producatori la preturi competitive. Piesele de schimb livrate sunt garantate conform garantiei acordate de producator si se inlocuiesc in perioada de garantie daca prezinta defecte de fabricatie.ITP Suceava

   Pentru toate reparatiile efectuate,  FETCOM  ofera garantie conform legislatiei in vigoare  care incepe de la data receptiei lucrarii. In situatia neplacuta a unui accident auto, puteti apela cu incredere la serviciile de tinichigerie si vopsitorie oferite de unitatea noastra de service. Utilizand aparatura si utilajele moderne, echipamente si materiale adecvate, specialistii nostri executa rapid si eficient reconstruirea, redand masinii d-voastra aspectul initial.

   Promptitudinea in executarea lucrarilor este un factor esential in colaborarea FETCOM cu clientii, firmele de asigurari si companii ce detin parcuri auto cat si persoane fizice. Specialistii nostri in vopsitorie participa la cursuri specifice de pregatire profesionala organizate de firmele producatoare de vopsele  auto. Acest lucru asigura standarde calitative ridicate si rezultate de exceptie. Dispunem de un laborator de preparat vopsele pe calculator precum si materiale auxiliare pentru vopsitorie.

   Service-ul este acreditat sa efectueze reparatiile auto acoperite de polite de asigurari RCA si CASCO, contractul oferind prioritate acestora la reparatii. 

© 2019 Copyright by Auto-rom.ro