Nume:
GUMIREX - SERVICE AUTO - STATIE ITP - MIERCUREA NIRAJULUI
E-mail:
gumirexitp@yahoo.com
Telefon:
0744.332.179
Telefon 2:
0740.040.844
Adresa:
MIERCUREA NIRAJULUI, STR. LILIACULUI, NR.13
Google+

GUMIREX - SERVICE AUTO - STATIE ITP - MIERCUREA NIRAJULUI
Statie itp

STATIE ITP AUTO MOTO CAMIOANE CLASELE I-II-III. PROGRAMARE ITP.

Detalii

   Service-ul nostru multimarca s-a infiintat in 2005. Echipa tanara si dinamica va sta la dispozitie pentru procesele de reparatie si intretinere folosind piese de calitate.

   Procesul de reparatie sau de intretinere a fiecarui autoturism este supravegheat cu atentie, operatiunile fiind executate in conformitate cu indicatiile din manualele de reparatii ale producatorilor. Acordam o mare atentie controalelor interfazice si celui final al operatiilor executate, astfel incat sa avem certitudinea remedierii tuturor defectiunilor si sa asiguram siguranta in exploatarea ulterioara a autoturismelor.

 

0744.332.179

0740.040.844

gumirexitp@yahoo.com

MIERCUREA NIRAJULUI, STR. LILIACULUI, NR.13

 

Servicii

 ITP

Categoria: II (vehicule cu masa sub 3,5 tone)
    Interdicţii: Tractoare Autovehicule echipate cu tractiune integrala permanenta Vehicule tractate
    Limitări: Înaltime maxima autovehicul Hmax=2.7 m Distanta maxima între axa spate si postul de conducere al autovehiculului Dmax=4.65 m
    Observaţii: Nu se efectueaza verificari ale eficacitatii sistemului de frânare al vehiculelor prin probe functionale în parcurs


Documentele necesare efectuarii inspectiei tehnice periodice sunt:
    -Certificat de inmatriculare al autovehiculului (talon) - original, sau dupã caz, autorizatia provizorie de circulatie;
    -Buletinul de identitate al conducatorului auto - original;
    -Cartea de identitate a autovehiculului (CIV) - original.

 

    MECANICA
   Atelierul de mecanica ne permite atat diagnosticarea cat si remedierea celor mai complexe defecte. Remedierea deficientelor constatate in functionarea elementelor mecanice ale autovehiculelor se face prin reglare sau inlocuire, astfel incat acestea sa fie aduse la parametri optimi de functionare prevazuti in manualele de reparatie ale producatorilor, respectand standardele in vigoare. Utilaje aflate in dotare: elevatoare, stand de frane cu role, aparat automat pentru incercarea si verificarea instalatiilor de climatizare, stand computerizat reglaj geometrie roti, etc.

    ELECTRICA
   Ca urmare a vitezei de dezvoltare si implementare a sistemelor electronice integrate, am simtit nevoia de tehnologizare a atelierului cu instrumente capabile sa exploreze la maximum resursele de diagnoza oferite de producatorii de autovehicule. Testerele de diagnoza fac posibila efectuarea de testari directe a componentelor periferice ale oricarui sistem electronic al autovehiculului (MOTOR, ABS, ESP, CONFORT, etc.) astfel oferind solutii simple pentru cele mai complexe disfunctii. Pornind de la simptomele remarcate de utilizatorul autoturismului sau autovehiculului, sistemul de diagnoza identifica rapid si eficient cauza disfunctionalitatii autovehiculului, astfel timpii de imobilizare in atelierul de service pot fi redusi semnificativ.

   Service sistem suspensie

 • inlocuirea arcurilor flanse;
 • inlocuirea amortizoarelor;
 • inlocuirea kiturilor de protectie amortizoare;
 • geometria rotilor;
 • inlocuirea articulatiilor de suspensie.

    Service sistem iluminare
   Atunci cand se efectueaza servisarea sistemului de iluminare, vor fi avute in vedere urmatoarele operatiuni:

 • control si reglare ale farurilor
 • control si reglare ale grupurilor optice

    Service baterii
   Operatiunile efectuate in cazul servisarii bateriilor sunt:

 • controlul starii bateriei;
 • controlul incarcarii alternatorului;
 • schimbarea bateriei.

    Service sistem de climatizare
   Masinile produse in prezent sunt, in marea majoritate, echipate cu instalatii de aer conditionat, ca dotare standard. Instalatiile de aer conditionat trebuie intretinute corect, altfel, pot aparea probleme precum pierderea agentului de racire, filtre imbacsite si probleme ale evaporatorului.


    Service sistem directie
   Sistemul de directie asigura o manevrabilitate buna si stabilitatea masinii. Acesta trebuie sa confere o tinuta buna de drum, astfel incat sa mentina directia de mers in linie dreapta si sa permita stabilizarea miscarii rectilinii (rotile de directie trebuie sa revina in pozitia de mers in linie dreapta dupa ce a fost facut un viraj). Un sistem de directie functional permite soferului sa manevreze autovehiculul cu un efort cat mai mic.
Socurile produse de gropi sau alte neregularitati ale drumului trebuie sa fie transmise la volan cat mai putin. De asemenea, un sistem de directie functional permite o reglare si intretinere cat mai usoara.

    Service sistem franare

 • inlocuirea placutelor si discurilor de frana;
 • inlocuirea sabotilor si tamburilor de frana;
 • schimbarea lichidului de frana;

    Service sistem aprindere

 • verificarea sistemului de aprindere;
 • inlocuirea bujiilor, releelor si bobinelor.


  

© 2019 Copyright by Auto-rom.ro