Nume:
ACRION PRODEX SRL
Adresa:
Calea Plevnei

ACRION PRODEX SRL
Bucuresti Sector 6

Detalii

   Serviciul nostru de tractari auto si asistenta rutiera are personal calificat, mereu pregatit pentru a raspunde cerintelor dumneavoastra din Bucuresti si din intreaga tara. Dispunem de rapiditate in transport,avem personal calificat mereu pregatit pentru a raspunde cerintelor dumneavoastra . Putem transporta la destinatie si pasagerii vehiculului pe care il tractam, fara costuri suplimentare. Este bine sa fiti pregatiti pentru tractarea autovehiculului in caz de defectiune sau accident mai inainte sa se intample.

   Conditiile meteo si nu numai pot lasa amprente vizibile pe masina ta. Spalatoriile ACRION PRODEX SRL iti stau la dispozitie pentru a reda farmecul masinii tale. Un exterior stralucitor alaturi de un interior curat si placut, te vor face ss conduci cu placere, indiferent de distanta parcursa.

  Dorinta noastra este satisfacerea deplina a cerintelor clientilor si adaptarea continua a serviciilor la preferintele acestora. Activitatea pe care o desfasuram este sintetizata prin oferirea unui pret corect pentru produse si servicii de calitate, ce se bazeaza pe solutii performante si echipamente moderne, combinate cu experienta personalului.

  Alegerea unei anvelope trebuie facuta  în conformitate cu echiparea impusa de constructor sau de  organismele oficiale. Orice altă modificare trebui făcuta împreuna cu un specialist în domeniu care  va putea sa va ofere informaţii corecte, competente si corecte pentru ca dumneavoastra să circulati în siguranţa, respectând cadrul legal şi utilizand maxim vehiculul pe care il gestionaţi.

 

 

 

Servicii

   Spalatorie auto

 

EXTERIOR

 • -spalat caroserie cu solutie activa;
 • -solutie antiinsecte;
 • -solutie curatat jante;
 • -ceara lichida;
 • -spalat covorase;
 • -sters geamuri si oglinzi;
 • -sters praguri;
 • -jet de aer;
 • -pentru sters, folosim lavete din microfibra.

​  

   INTERIOR

 • -aspirat interior;
 • -aspirat portbagaj;
 • -indepartat praf;
 • -curatat si lustruit bord;
 • -curatat si lustruit fete usi;
 • -jet de aer;
 • -sters geamuri.

   Tractari/Remorcari/Transport Auto si Utilaje Bucuresti si Romania.

Transportam autovehicule si utilaje atat in Bucuresti cat si in intraga tara la cele mai bune preturi. 

Indiferent de situatia in care va aflati noi o sa va trasportam la destinatie.


   Aveti programare la RAR si nu aveti numere valabile, ITP-ul a expirat sau doriţi sa inmatriculati o masina neinmatriculata? Sunati-ne si o platforma va veni la ora, data si locul dorit de dumneavoastra. 
   Daca motorul nu va mai pomeste, cutia de viteze vi sa blocat sau intampinati orice problema care va impiedica sa mai deplasati masina puteti sa ne sunati si o platforma va pleca imediat catre dumneavostra.

 

ACCIDENTE 

   In cazul unui accident nu va panicati. Sunati-ne si in cel mai scurt timp va veni o platforma cu un specialist care va ridica masina si persoanele aflate in masina stricata.

   Platforma va merge la Politie sau Asigurari pentru constatarea daunelor apoi va duce masina lovita in service sau unde doriti dumneavoastra iar pasagerii vor fi dusi la destinatie.  


MASINA LA SCHIMB 

   In cazul in care masina dumneavoastra nu mai poate fi folosita si va trebui transportata pe platforma ( accident,defectiune tehnica) la cererea dumneavoastra va putem aduce o alta masina cu care sa va continuati deplasarea.

 

   SERVICII DE VULCANIZARE COMPLETE

 

Montari - demontari

   In conformitate cu principiile noastre incercam sa reducem pe cat posibil timpul pe care il petreceti in serviceurile noastre. Astfel plecand inca de la operatii simple precum montarea/demontarea rotilor folosim echipamente pneumatice care asigura o eficienta ridicata.
   Toate standurile sunt dotate profesional cu pistoale, rampe si cricuri pneumatice.
   Avem avem posibilitatea de a monta / demonta anvelope cu diametre mari si talon foarte mic pentru autoturisme sport. Anvelopele de acest tip sunt dificil de montat in cazul folosirii unei masini normale. In acest caz apare riscul de a deteriora janta / anvelopa.

 

Echilibrari dinamice

   Prin echilibrarea periodica si corecta a rotilor evitati aparitia uzurii neuniforme a rotilor. Daca exista anumite abateri de la planeitate sau de la circularitate miscarea de rotatie a rotii nu mai este cea normala, aparand acele "batai" sau vibratul volanului la anumite viteze.
   La aparitia fenomenelor de mai sus este recomandat sa treceti pe la un service auto pentru a echilibra rotile.
   Echilibrarile efectuate la ACRION PRODEX SRL se face pe masini performante care asigura o precizie ridicata si un timp minim pentru efectuarea lucrarii.

 

Galerie foto

ACRION PRODEX SRL
ACRION PRODEX SRL
ACRION PRODEX SRL
ACRION PRODEX SRL
ACRION PRODEX SRL
ACRION PRODEX SRL
ACRION PRODEX SRL
ACRION PRODEX SRL

© 2019 Copyright by Auto-rom.ro