Nume:
SPALATORIA BABILONIA - BISTRITA
E-mail:
relucostinasiu06@gmail.com
Telefon:
0745-569.943
Adresa:
Bistrita
Facebook

SPALATORIA BABILONIA - BISTRITA

Detalii

   Ne straduim sa atingem perfectiunea, de aceea, spalatoria auto pe care v-am pregatit-o nu este doar un loc in care aruncam cu apa si sapun pe masina ta, este o experienta pe care nu o veti uita si in urma careia speram sa plecati satisfacuti.

 

   Suntem o societate dedicata intretinerii autoturismului dvs., indiferent ca vom contribui la curatarea exteriorului, la lustruirea acestuia cu ceara ceramica si cu produse speciale pentru detailing, vom reimprospata interiorul masinii prin curatarea tapiteriei sau ii vom oferi motorului dvs. luciul de care are nevoie.   

 

   Echipa noastra este aici pentru dvs. cu servicii profesioniste de spalatorie auto, asigurandu-ne ca va vom oferi o experienta satisfactoare si servicii de calitate.

 

   Oferim servicii profesionale de polish auto, protecție Nano, polish profesional, detailing auto interior, polish și protecție faruri.

 

Servicii

   Spalarea exterioara


   Prespalare – are rolul de a curata stratul superficial de murdarie si de a “inmuia” materiile depuse pe suprafata lacului si a elementelor de caroserie.
   Degresare caroserie/jante –efectuata cu o solutie concentrata care ataca si dezlipeste in profunzime depunerile existente, astfel incat procesul final de spalare sa fie complet.
   Eliminare insecte/materii organice – utilizeaza solutii profesionale specifice, ce ataca si dizolva materiile organice (insecte, polen, etc) ce se depun la viteze mari si interationeaza cu lacul de protectie producand suprafete matuite in timp daca nu sunt eliminate constant si cu solutiile corespunzatoare.
   Aplicare spuma active – procesul de curatare completa a exteriorului masinii cu o solutie alcalina ce actioneaza in profunzime pe toate suprafetele externe ale caroseriei, eliminand 99% din murdaria depusa.
   Spalare cu apa – eliminarea sub jet de apa a solutiei si depunerilor de pe suprafata masinii, pastrand intact aspectul final, fara a-i crea zgarieturi superficiale sau microfisuri.
   Ceruire lichida – o solutie aplicata la finalul procesului de spalare ce sigileaza microfisurile existente si confera o protective de scurta durata elementelor de caroserie, eliminand in mare parte efectul electrostatic ce atrage in timp depunerile de mizerie pe suprafetele caroseriei.
   Spalare finala – curatarea finala prin care aspectul exterior devine impecabil.
   Stergere/Uscare – se face cu ajutorul unor unui compresor puternic  ce elimina o mare parte din apa reziduala sau prin eliminarea sa cu ajutorul unor materiale foarte delicate (lavete din piele naturala sau sintetica foarte fina si lavete din microfibra ce nu afecteaza mechanic suprafetele sterse/uscate)
   Pentru toate aceste etape ce pot fi aplicate complet sau partial in functie de gradul de murdarie al caroseriei, solutiile utilizate fac diferenta atat pe termen scurt, cat mai ales pe termen lung.

 

   Polish faruri


   Unul dintre lucrurile pe care oamenii nu tin cont atunci cand vine vorba de mentinerea masinile lor sunt farurile matuite. Multi cred că acest lucru nu are nici un efect asupra starii masinii, dar claritatea farurilor este mai mult o masura de siguranta.    Conducerea pe timp de noapte cu faruri matuite poate reduce vizibilitatea cu 50% sau mai mult.
   Polisharea farurilor, este un procedeu prin intermediul caruia farul devine din nou clar si translucid, ca nou. Daca pentru a inlocui un far era nevoie sa se demonteze elemente ale caroseriei (ceea ce implica timp si cost pentru mana de lucru), recond
itionarea farurilor nu cere decat o ora in medie, fara a demonta nimic de pe masina.
   Polishatul farurilor opace se cere in primul rand din motive de securitate, pentru ca sofatul pe timp de noapte este putin mai problematic in ceea ce priveste vizibilitatea. Condusul noaptea cu farurile clare va asigura o maxima vizibilitate si prin urmare, o siguranta crescuta.
   La restaurarea farurilor se foloseste doar polish faruri 3M si scule profesionale.
   La cele mai multe tipuri de masini, farurile nu mai sunt facute din sticla, ci dintr-un material sintetic dublat cu un fin strat de protectie. Dupa ceva timp, acest strat se altereaza sub efectul razelor solare (radiatiile UV) si al poluarii (ploaia acida, sarea si praful si nisipul de pe drum). Aceasta alterare a farului provoaca matuirea lui, prin urmare puterea de luminare scade considerabil si vederea conducatorului auto este diminuata.


 

   Detailing interior


   -Aspirare interioara in detaliu;
   -Suflare cu aer comprimat;
   -Curatare/Degresare/Dezinfectare tapiterie textila/piele/microsuede(Alcantara)
   -Hidratare tapiterie piele;
   -Curatare si dezinfectare mochete si covorase cu abur/ agent de curatare fierbinte;

   -Curatare plafon si stalpi;
   -Curatare centuri de siguranta ;
   -Curatare tetiere, cotiere;

   -Curatare fete de usi;
   -Curatare plansa de bord;
   -Curatare portbagaj si compartiment roata de rezerva;
   -Degresare mase plastice;
   -Aplicare dressing polimeric pe baza de apa pentru mase plastice;
   -Curatare si hidratare chedere/tratament antiinghet chedere iarna;
   -Curatare geamuri.

      

  Curatare tapiterie


   Tapiteria din interiorul autovehiculului se murdareste in timp prin utilizarea cotidiana si/sau se pateaza accidental. Curatarea tapiteriei auto necesita experienta in cunoasterea texturilor materialelor, utilizarea tehnologiei de curatare precum si alegerea si utilizarea corecta a substantelor special concepute pentru fiecare tip de suprafata.
   Va punem la dispozitie servicii complete de curatare in detaliu pentru scaune, banchete, plafon, mocheta, bord, portbagaj si orice reper de interior al masinii.


   Igienizare Auto


   Rely+On Virkon este un dezinfectant eficient de grad inalt, cu spectru larg, pentru suprafete, care imbina eficacitatea si usurinta in utilizare cu un profil excelent de siguranta si protectia mediului. Virkon este foarte usor de folosit. Este ideal pentru mentinerea unui mediu igienic cu scopul de a reduce transmiterea microorganismelor patogene prin contact cu suprafetele si echipamentul.
Virkon are o formula unica ce-i confera proprietati de curatare si dezinfectie intr-un singur pas. Solutia activa se prepara prin dizolvarea tabletelor sau a pulberii in apa. Virkon contine un marker de culoare pentru monitorizarea gradului de activare al solutiei (5-7 zile de la activare, pana cand solutia se decoloreaza). Solutia este eficace si in mediu murdar permitand curatarea si dezinfectia intr-un singur pas, datorita tolerantei la materia organica. Virkon actioneaza rapid omorand 99,999% dintre microorganisme in mai putin de 10 minute, chiar si in prezenta materiei organice.

 

     Ozonificare auto


   Mirosul de fum, de motor, din tapiteria masinii, din instalatia de climatizare (acolo unde se aduna milioane de microbi, care dau un miros greu in timp, chiar daca schimbam filtru de polen) sunt eliminate de generatoarele noastre de ozon.
   Daca va confruntati cu una sau mai multe mirosuri de la animalele de companie pe care le aveti sau de la un animal de companie care a fost anterior in masina pe care tocmai at cumparat-o, ozonul este cel care va poate distruge acele mirosuri ai creeaza un mediu de viata confortabil, care este potrivit pentru tine si toata familia sau prieteni tai.Tratamentul cu ozon rezolva toate aceste probleme.

 

   Decarbonizare auto


   Executam pentru dumneavoastra Decarbonizare Motor cu unul dintre cel mai performant aparate HHO existente.  
   Efectele procesului de decarbonizare:

    -Indeparteaza depozitele de carbon de la toate tipurile de motoare;
    -Restaureaza performantele motorului si consumul de combustibil inapoi la normal;
    -Previne uzura partilor scumpe ale motorului (supapa EGR, DPF, bujii, supape, injectoare, turbina etc.);
    -Reduce zgomotul motorului;
    -Reduce fumul;
    -Reduce noxele;
    -Faciliteaza inspectiile vehiculelor pentru nivelurile de poluare;
    -Creste durata de viata a motorului.

   Procesul dureaza intre 20-30 min depinde de capacitate motor.
   Efectele se vor vedea imediat dupa terminarea procesului de decarbonizare.
  Acest proces de curatare cu hidrogen nu implica demontarea motorului, introducerea mix-ului de gaze fiind facuta prin admisia de aer in timp ce motorul functioneaza. Nu este coroziv sau daunator motorului. 

 

Galerie foto

SPALATORIA BABILONIA - BISTRITA
SPALATORIA BABILONIA - BISTRITA
SPALATORIA BABILONIA - BISTRITA
SPALATORIA BABILONIA - BISTRITA

© 2019 Copyright by Auto-rom.ro