Nume:
Service Mobil Cluj
Telefon:
0743-798.806
Adresa:
Municipiul Cluj-Napoca, Judetul Cluj
Facebook

Service Mobil Cluj
Service tir

SERVICE TIR / SERVICE CAMIOANE REPARATII MECANICA  DIAGNOZA SI VOPSITORIE TINICHIGERIE TIR / CAMIOANE.

Detalii

   MTCS MOBIL SERVICE ofera asistenta tehnica in traseu cu un atelier service mobil dedicat pentru tir-uri, camioane, remorci, semiremorci, etc.
   De la depanarea motorului până la repararea remorcii, echipa MTCS MOBIL SERVICE este pregătită pentru a rezolva majoritatea problemelor.
  

   Reparația camioanelor este pasiunea noastră. Facem asta de ani buni și, în afară de serviciile de înaltă clasă, satisfacția clienților include și prețuri competitive.
  

   Domeniul de aplicare al serviciilor noastre este foarte larg. Suntem specializați în service mobil de camioane și reparații de utilaje de construcție pe teritoriul întregii tari. Suntem complet echipați pentru a oferi reparații la fața locului.

   Alegând service-ul nostru de camioane mobil, alegeți o echipă dovedită de profesioniști.

 

 

Depanare imediata, asistenta rutiera 365 de zile pe an
Serviciu rapid, convenabil și de încredere pentru camion și remorcă
Asistenta 24/7 service și întreținere camioane

 

 

CONTACT:

Telefon: 0743-798.806 

 

 

 

Servicii

    Prin serviciul de Asistenta 24/7, un atelier mobil complet echipat este in permanenta disponibil pentru operatii de depanare pe raza jud Cluj si nu numai.

  

   Camioanele și remorcile tind să se defecteze în momentele si locurile cele mai nepotrivite. Ne place tot ce tine de aceasta munca pe care am ales-o din pasiunea dobandita cu mult timp in urma.

  

   Alege sa lucrezi cu oameni profesionisti si lucrurile ies asa cum te astepti. Dispunem de service mobil si de echipe de interventie, utilate cu tot ce este nevoie pentru buna desfasurare a reparatiilor pe teren.

   Îți stăm la dispoziție cu un service auto mobil complet echipat pentru a ajunge acolo unde tu ai nevoie de noi, indiferent de dimensiunea autovehicului pe care îl șofezi (camion, autocar, utilaj agricol sau alt autovehicul de dimensiuni mari).

    - rapiditate
    - eficiență în execuție
    - raport calitate-preț corect
    - echipamente performante
    - flexibilitate și atenție la detalii

 

  Serviciu mobil este alegerea pentru toate nevoile dvs. de service și reparații. Actionam de la primul apel si venim in ajutorul d-voastra.

  Suntem complet echipați pentru a oferi reparații la fața locului în toată zona noastră de service.
   - Reparații motoare, transmisie și ambreiaj.
   - Lucrări electrice; depanarea problemelor de alimentare electrică și auxiliare.

 

© 2019 Copyright by Auto-rom.ro