Nume:
AUTOALCI - SERVICE AUTO
E-mail:
boatsgalsrl@yahoo.ro
Telefon:
0742-066.874
Adresa:
Str. Tecuci 163, Galati

AUTOALCI - SERVICE AUTO
Service auto

SERVICE AUTO REPARATII MECANICA DIAGNOZA COMPUTERIZATA VOPSITORIE TINICHIGERIE AUTO.

Detalii

   Miscarea este o necesitate zilnica si face parte din viata noastra. Profesionalismul, punctualitatea si transparenta sunt doar cateva din atributele dupa care ne ghidam in activitatea noastra de zi cu zi. Serviciile pe care vi le propunem sunt complete, pornind de la identificarea problemei, parcurgand toate etapele de rezolvare a acesteia si ajungand la schimbarea, reparatia sau montajul noilor componente.
   Toate aceste operatiuni sunt importante in activitatea unui service auto profesionist, astfel incat dumneavoastra sa va bucurati de buna functionare a autoturismului.
   Operatiunile desfasurate in service-ul nostru sunt realizate de personal specializat si cu experienta in domeniu, iar rezultatele sunt la un inalt nivel calitativ.

   Executam si intreprindem servicii de reparații injectoare și pompe de injecții de calitate! Acesta este unul dintre atuurile cu care ne mandrim! Iar de acest aspect te poti convinge si tu chiar acum!
   Nu te lasam la greu, ci iti venim in ajutor exact atunci cand ai nevoie!

 

  Pentru informatii cu privire la serviciile noastre, nu ezitati sa ne contactati!

Ne gasiti la adresa: Str. Tecuci 163, Galati

Telefon: 0742-066.874

 E-mail: boatsgalsrl@yahoo.ro

 

Servicii

 

SERVICIILE AUTOALCI SRL SE ADRESEAZA AUTOTURISMELOR SI AUTOUTILITARELOR

PANA IN 5.5 TONE

 

   Revizia auto se face periodic pentru orice masina. Vom folosi uleiul corespunzator pentru motorul masinii tale si filtrele specifice.
   Recomandam ca la fiecare 10.000 km sa ne vizitezi pentru verificarea masinii si efectuarea operatiunilor necesare.


   Revizia auto presupune:
   - Schimb ulei (schimb ulei motor, cutie viteze);

   - Schimb lichid de frana;
   - Schimb placute de frana;
   - Verificare geometrie roti;
   - Verificare frane;
   - Schimbare curea distributie si rola;
   - Schimbare bujii.

 

   Reparatii motor
   Necesita demontarea lui completa. Atunci cand motorul este gripat este necesar sa se faca o segmentare.
   Repararea motorul consta in demontarea lui, verificarea pieselor componente, inlocuire pistoane, verificare arbore cotit, inlocuire cuzineti, supape, pompa ulei, distributie, alezare cilindrii, rectificare chiuloasa
   In cazul in care bloc motorul este spart nu recomandam repararea motorului pentru ca costurile de reparatie ar fi foarte mari.

 

   Kit distributie
   Distributia motorului reprezinta ansamblul tuturor pieselor care asigură introducerea aerului/amestecului proaspăt în cilindri și evacuarea gazelor arse astfel incat sa se respecte timpii de ardere ai motorului si functionarea in parametrii a acestuia. Schimbarea kit-ului de distributie este o operatiune ce implica costuri mai mari in comparatie cu revizia obisnuita cu ulei si filtre,dar previne problemele aparute in urma deteriorarii distributiei si implicit distrugerea partiala sau totala a motorului (ex.: supape indoite,distrugerea chiuloasei,bloc motor fisurat, spargerea pistoanelor, ruperea bielelor sau afectarea vibrochenului).
Prin urmare, revizia sistemului de distributie trebuie facuta preventiv, pentru ca defectiunile aparute ulterior necesita timp de lucru si resurse financiare considerabile.
   De aceea, este indicat sa apelezi la serviciile unui service autorizat pentru a schimba kit-ul de distributie cat si pentru eventualele reparatii de care este nevoie pentru buna functionare a masinii.

 

   Kit ambreiaj
   Repararea ambreiajului este o manopera ce presupune o durata de timp ridicata. Este nevoie ca in primul rand sa se demonteze cutia de viteze.
Inlocuim Kitul de ambreiaj, discul de ambreiaj, placa de presiune, volanta, cablul de ambreiaj, parghiile de decuplare, furca de decuplare. Cu cat varsta masinii este mai inaintata se recomanda schimbarea tuturor componentelor din ansamlul ambreiajului.

 

   Reparații Injectoare Euro 3, Euro 4

   Reparații injectoare pe benzina
   Prestam servicii de reparatii injectoare, servicii realizate de experti in domeniu. Suntem cei care pot realiza ceea ce pare aproape imposibil!

 

   Reparații cutii viteza manuale

   Suntem specializati in reparatii cutii viteza manuale, pentru orice tip de autoturism sau autoutilitara. Piesele folosite la reparatii sunt de calitate superioara, respectand stardandele in domeniu iar personalul nostru calificat si specializat este in masura sa va rezolve orice problema in materie de cutii de viteze manuale si subansamble de transmisie.

   Pentru cutii de viteza automate si DSG oferim servicii de schimb ulei si filtre.

 

   Reparatii transmisii cardanice:

      -inlocuire lagare cardan;
      -inlocuire elemente cardanice;                    
      -inlocuire cruci cardan;

      -gresare cardan;

 

   Reglarea unghiului de bracaj.

   Alte reparatii care se pot realiza la AUTOALCI:

   Reparatii cutii transmisie.
   Reparatii sistem franare.
   Reparatii sistem directie.
   Reparatii sisteme pneumatice.
   Pregatirea masinii pentru revizia R.A.R / I.T.P.

 

   Diagnoza auto

   Diagnoza auto computerizata poate oferi informatii utile despre sistemele electrice si electronice ale autovehiculelor, printre care amintim:

    -presiunea injectoarelor si ale turbinei si modul de functionare al acestora;
    -senzorii electrici ai motorului;
    -verificarea starii in care se afla debitmetrul de aer (MAF)
    -verificarea bujiilor si a bobinelor de inductie;
    -starea de functionare a electrovalvelor;
    -evaluarea sistemului de incarcare a bateriei;
    -starea airbag-urilor;
    -analizarea, testarea si optimizarea sistemelor ABS si ESP;
    -verificarea indicatorilor de bord.

 

Service sistem aprindere

    -verificarea sistemului de aprindere;-
    -inlocuirea bujiilor, releelor si bobinelor.

    Starea in care se afla instalatia de aprindere este foarte importanta in performantele unui motor. Defectiunile sistemului de aprindere sunt printre cele mai dese defectiuni ale unei masini.

 

Service sistem de climatizare - CLIMA - AC

   Masinile produse in prezent sunt, in marea majoritate, echipate cu instalatii de aer conditionat, ca dotare standard. Instalatiile de aer conditionat trebuie intretinute corect, altfel, pot aparea probleme precum pierderea agentului de racire, filtre imbacsite si probleme ale evaporatorului.

   Inalta calificare a personalului nostru, dotarea cu echipamente de ultima generatie, soft upgradabil permanent, ne permit sa fim in permanenta in pas cu tehnologia si sa va oferim servicii de calitate:

    -diagnoza sistem electric-electronic;
    -diagnoza sistem ABS-EBS;
    -diagnoza sisteme de injectie;
    -diagnoza si reparatii injectoare;
    -diagnoza sisteme de management a motorului;
    -diagnoza sisteme de climatizare ETC.

 

   Pregatire autoturism pentru ITP

 

   O verificare a masinii înainte de a merge pentru ITP este obligatorie, mai ales dacă autovehiculul este mai vechi si poate avea defectiuni ascunse care duc, inevitabil, la ”căderea” testului RAR si la imposibilitatea de a mai circula pe drumurile publice.
In primul rand este vorba despre elementele exterioare ale masinii si aici intra luminile, avelopele, caroseria si parbrizul:
   - Luminile trebuie sa functioneze  perfect, atat cele din fata cat si in spate. Becurile arse pot fi inlocuite de catre oricine, fiind o operatiune care se realizează cu usurinta. Trebuie avute in vedere atat becurile de la faruri, cat si cele pentru semnalizare, stopuri, marsarier, placuta de inmatriculare si cele de pozitie.
   - Parbrizul este o componenta care este verificata obligatoriu la examenul ITP. Un parbriz crapat inseamna obligatoriu refuzul obtinerii IPT-ului si implicit obligativitatea de a-l inlocui cu unul fara defecte. Sunt cazuri in care crapaturile minore, aflate în colturi si care nu influentează vizibilitatea conducătorului auto, sunt trecute cu vederea, dar nu este o regula obligatorie.
   - Anvelopele. Una din principalele reguli pentru a obtine ITP-ul este existenta anvelopele din cartea de identitate. Adica exact dimensiunea scrisa în document. Daca exista alta dimensiune, urmarea este refuzul eliberarii ITP-ului. Verificarea dimeniunii anvelopelor este, de asemenea, foarte simpla.

 

   Magazin piese auto


   Pentru toate tipurile de autoturisme, AUTOALCI poate asigura piese de schimb, de origine sau after market .
   Avem in permanenta pe stoc piesele de schimb uzuale, comenzile speciale sunt achizionate in timp foarte scurt, datorita colaborarii noastre cu partneneri distribuitori de piese de schimb.

 

Galerie foto

AUTOALCI - SERVICE AUTO
AUTOALCI - SERVICE AUTO
AUTOALCI - SERVICE AUTO
AUTOALCI - SERVICE AUTO
AUTOALCI - SERVICE AUTO
AUTOALCI - SERVICE AUTO
AUTOALCI - SERVICE AUTO
AUTOALCI - SERVICE AUTO

© 2019 Copyright by Auto-rom.ro