Nume:
GERMAN TOP TRADING SRL
E-mail:
razvan.busulescu@gttmotors.ro
Telefon:
0213456141
Telefon 2:
0213456131
Website:
http://www.opelgtt.ro
Adresa:
B-dul. Theodor Pallady 42

GERMAN TOP TRADING SRL
Service auto Bucuresti Sector 3

SERVICE AUTO REPARATII MECANICA DIAGNOZA COMPUTERIZATA VOPSITORIE TINICHIGERIE AUTO.

Detalii

   Firma GERMAN TOP TRADING a fost înființată în anul 1995, fiind specializată în verificarea, întreținerea și repararea autoturismelor si vehiculelor comerciale de orice marcă, in special marcile Opel și Chevrolet, dar și Skoda, Wolkswagen, Ford, Hyundai, Toyota, Suzuki, etc cu greutatea de pana la 5 tone. Pe lângă service mecanică, caroserie (tinichigerie și vopsitorie), autorizat multimarca de catre RAR, firma noastră mai are ca obiect de activitate vânzarea vehiculelor noi precum și achiziția – vanzarea vehiculelor rulate (second-hand).

   GERMAN TOP TRADING şi-a asigurat in decursul timpului un portofoliu impresionant de clienţi, persoane fizice şi companii naţionale şi multinaţionale.

   Prin locaţia sa din Blvd. Theodor Pallady, Nr. 42 B, in acelasi loc cu showroom-ul auto, service-ul  GTT  deserveşte  preponderent zona de sud-est a Municipiului Bucuresti.

   Obiectivul nostru este să devenim cât mai cunoscuți de către clienții noștri din România, pentru a beneficia de încrederea acestora in furnizarea de servicii de întreținere și reparații pentru autoturisme. Procesul de reparație, verificare și întreținere al fiecărui autoturism este supravegheat cu mare atenție, operațiunile de reparație fiind efectuate în conformitate cu indicațiile clientului si normele tehnice ale producatorului.

   Clienții noștrii pot urmări procesul de reparație și verificare al autoturismelor din locul special amenajat pentru aceștia.  Din motive de siguranță, accesul clienților în spațiile de lucru va fi permis doar însoțiți de personalul service-ului și numai temporar, pe timpul constatării defecțiunilor reclamate.

    Lăsați-vă mașina în mâinile profesioniștilor! Știm cât de important este pentru dumneavoastră să aveți mobilitate deplină și cât este de frustrant să vă lipsiți de mașină pe perioada în care aceasta este în service. De aceea, vă punem la dispoziție servicii de întreținere și reparații auto la cel mai înalt nivel de calitate și realizate în cel mai scurt timp posibil.

 

Servicii

MECANICĂ AUTO

 

   Indiferent dacă aveți nevoie de o revizie tehnică sau de un diagnostic mai complex, la firma GERMAN TOP TRADING SRL veți găsi întotdeauna suportul tehnic 

necesar. Mecanicii noștri utilizează cele mai bune lucrări pentru întreținere și reparații auto pentru a oferi servicii profesionale de mecanică și întreținere auto, fie că vorbim de sistemele de direcție, climatizare, frânare, electric, instalație combustibil, evacuare, motor, transmisie sau punți, pentru a maximiza durata de viață a autovehicului dumneavoastră.

 

Climă

   Înlocuire filtru habitaclu-amplasat în compartimentul motor, încărcare cu freon, vacumare, înlocuire conductă aer condiționat cu demontare ansamblu componente față, igienizare instalație climatizare și înlocuire filtru polen amplasat în habitaclu.

 

Diagnoză

   Diagnoză cu tester, diagnoză motor benzină și diesel, diagnoă sistem frânare, diagnoză baterie și circuit de încărcare și diagnoză catalizator și stare eșapament.

 

Electrică

   Verificare și reglare faruri și proiectoare, înlocuire lampă semnalizare, schimb și reglare far fără demontare bară față, înlocuire lampă spate și înlocuire bec cu demontare de elemente.

 

Motor

   Înlocuire filtru ulei și ulei motor, înlocuire filtru aer fără demontare alte
accesorii, înlocuire antigel motor, verificare și înlocuire termostat fără demontare
accesorii motor, înlocuire curea accesorii motor cu demontarea ansamblului față,
înlocuire ștergător față și spate cu demontare, înlocuire suport cutie de viteze,
înlocuire ambreiaj, distribuție-înlocuire cu demontare trigger și radiator, etc.

 

Transmisie

   Înlocuire ulei cutie de viteze, înlocuire ulei diferențial, completat ulei cutie viteze, etc.

 

CAROSERIE (TINICHIGERIE & VOPSITORIE)

 

   Cu soluții de calitate premium, cu mână de lucru calificată, cu grija pentru autoturism și cu pasiune pentru munca depusă, firma GERMAN TOP TRADING SRL vă oferă servicii de tinichigerie și vopsitorie auto în condiții optime de calitate și preț.

   Atelierul nostru de caroserie beneficiază de dotări de ultimă generație și de personal
instruit cu privire la utilizarea celor mai noi tehnologii de reparație, totul pentru obținerea unui grad maxim de satisfacere a clienților noștri.

 

 

Alte Servicii

 

 • Grijă deosebită a lucrătorilor față de autoturismul dumneavoastră, întodeauna interiorul autoturismului fiind protejat pe parcursul reparației;

 • Sudură în puncte și îndreptare elemente de caroserie;

 • Redresarea elementelor de structură ale caroseriei cu ajutorul dispozitivelor speciale;

 • Cabine de vopsit bine întreținute, înlocuirea filtrelor de cabină este efectuată în conformitate cu programul de mentenanță;

 • Polish profesional cu mașini de polishat orbitale și consumabile premium.

 • Consiliere la cererea dvs.

 • Întocmire dosar daune;

 • Mașina la schimb în anumite condiții;

 • Reparații auto ușoare de urgență;

 • Componente auto omologate de către RAR;

 • Decontare directă cu majoritatea societăților de asigurare;

 • Respectarea termenelor de execuție în funcție de complexitatea lucrării.

Galerie foto

GERMAN TOP TRADING SRL
GERMAN TOP TRADING SRL
GERMAN TOP TRADING SRL
GERMAN TOP TRADING SRL
GERMAN TOP TRADING SRL
GERMAN TOP TRADING SRL
GERMAN TOP TRADING SRL
GERMAN TOP TRADING SRL

© 2019 Copyright by Auto-rom.ro