Nume:
GUTEN FARTH - MAGAZIN ANVELOPE & JANTE
E-mail:
gutenfarth10@yahoo.ro
Telefon:
0745 214 420
Telefon 2:
0331-106.485
Website:
http://www.vianorbt.ro/
Adresa:
IC Bratianu nr.62, Botosani
Facebook

GUTEN FARTH - MAGAZIN ANVELOPE & JANTE

Piese auto Accesorii auto Magazin piese auto

Detalii

    GUTEN FARTH SRL a fost înfiinţată în anul 2003, şi a început activitatea cu o mică vulcanizare auto. Din dorinţa de a ne dezvolta şi de a oferi clienţilor noştri servicii şi produse noi, am reuşit în trei ani să construim un service mai mare pe care l-am dotat cu echipamente moderne, mărindu-ne colectivul la 4 angajaţi. Urmărind tendinţele pieţei, în 2008 am început să comercializăm anvelope noi şi jante, renunţând la vânzarea de autovehicule. Cu paşi mici, dar siguri, prin seriozitate şi perseverenţa, investind permanent în utilaje şi echipamente de generaţie nouă, am reuşit să ne mărim constant numărul de clienţi persoane fizice şi juridice.

   În 2012 am semnat un contract de reprezentare şi franciza devenind parteneri în reteau de service-uri Vianor- deţinută de NokianTyres. Adaptându-ne cerinţelor în continuă schimbare ale clienţilor şi din dorinţa de a oferi un pachet cât mai complex de servicii, din 2015 am deschis şi o spălătorie auto iar de la finalul anului 2017 asigurăm şi servicii de service rapid-schimb de uleiuri şi filtre.

   În momentul de faţă, pe segmentul de service roti acoperim toate operaţiunile necesare atât pentru autoturisme, SUV-uri şi camionete cât şi pentru camioane de mare tonaj şi utilaje agro-industriale.

 

Vă aşteptăm la sediul nostru din Strada I.C. Brătianu 62, Botoșani

Telefon mobil: 0745 214 420

Telefon fix: 0331-106.485

E-mail: gutenfarth10@yahoo.ro

Program: Luni-Vineri: 07:30-19:30

Sâmbătă: 08:00 - 16:00

Duminică: 08:00 - 12:00

 

Servicii

Vânzări Anvelope si Jante


   Experiența noastră în comercializarea de anvelope și jante este una vastă. Deținem un portofoliu prin care putem spune că suntem printre primele companii de profil din zonă. Parteneriatul cu VIANOR ne-a oferit posibilitatea de a crește exponențial.
   Credem cu tărie în valorile noastre și dorim să externalizăm în fiecare an serviciile oferite. VIANOR Botoșani vă așteaptă cu cele mai bune oferte de preț și servicii. Pentru informații suplimentare așteptăm să ne contactați fără ezitare la numerele: 0745 214 420 sau 0331-106.485.

 

   Service Roți si Jante


   Servicii anvelope vehicule uşoare
   Dacă ți-ai schimbat anvelopele, noi îți recomandăm să ne faci o vizită pentru a verifica jantele, pneurile, montajul, echilibrarea etc.

   De ce? Pentru că în fiecare zi în care circulăm, anvelopele se tocesc, iar dacă nu se uzează uniform rulajul mașinii devine unul mai greu. Jantele pot avea mici lovituri și se pot strâmba având nevoie de o echipa de profesioniți, așa că te așteptăm.
   Mașina ta are nevoie de o îngrijire constantă. Dacă treci la momentul potrivit pe la noi, pentru o verificare a roților, poți ajunge acolo unde îți dorești și fără evenimente.

 

   Servicii anvelope utilaje agricole
   In service-ul noastru veţi beneficia de o expertiză completă şi de echipamentul potrivit pentru a schimba anvelopele utilajelor agricole.
   Reparaţiile anvelopelor agricole trebuie evaluate şi efectuate de către specialişti. La Guten Farth, toate reparaţiile efectuate sunt garantate să reziste la presiune, încălzire, rulare şi uzură.

 

   Servicii anvelope utilaje industriale
   In service-ul nostru veţi beneficia de o expertiză completă şi de echipamentul potrivit pentru a asigura serviciile necesare anvelopelor de vehicule industriale pentru construcţii civile, terasament, etc.

 

   Servicii anvelope camioane
   Serviciile pentru anvelopele de camion trebuie efectuate doar de către profesionişti, cu echipamentul adecvat. La Guten Farth găsiţi o gamă largă de astfel de servicii: montare/demontare, geometrie, recanelare, permutare etc.

 

    Hotel Anvelope şi Jante


  Este mult mai simplu să lăsați depozitarea jantelor sau a anvelopelor pe mâna specialiștilor, economisiți timp, spațiu, bani. VIANOR Botoșani se ocupă de găzduirea anvelopelor și jantelor de peste 8 ani în care avem peste 100 de clienți.
Hotelul de anvelope și jante vă așteaptă și dorește să vă găzduiască toate jantele și anvelopele îndiferent de sezon. Prețuri și servicii fără concurență.

 

   Service Consumabile


   Din dorința de a evolua pentru a satisface toate cerințele clienților, am decis să comercializăm o gamă variată de consumabile auto, astfel ne-am extins aria de activitate.

  Oferim clienților schimbul de ulei, filtre, inlocuire placute frana dar și alte consumabile.
  Oferim garanția celor mai bune produse, de la cei mai importanți producători din lume, astfel ne asigurăm că serviciile noastre sunt de calitate. Siguranța ta și a mașinii tale contează, investește în
confortul tău.

 

 

Galerie foto

GUTEN FARTH - MAGAZIN ANVELOPE & JANTE
GUTEN FARTH - MAGAZIN ANVELOPE & JANTE
GUTEN FARTH - MAGAZIN ANVELOPE & JANTE
GUTEN FARTH - MAGAZIN ANVELOPE & JANTE
GUTEN FARTH - MAGAZIN ANVELOPE & JANTE
GUTEN FARTH - MAGAZIN ANVELOPE & JANTE
GUTEN FARTH - MAGAZIN ANVELOPE & JANTE
GUTEN FARTH - MAGAZIN ANVELOPE & JANTE

© 2019 Copyright by Auto-rom.ro