Nume:
JARSIC CLEAN
E-mail:
jarsic.clean@gmail.com
Telefon:
0767-181.038
Telefon 2:
0744-690.228
Website:
https://www.weissclean.ro/
Adresa:
Str. Ioan Slavici Nr 21, Bistrita
Facebook

JARSIC CLEAN

Piese auto Accesorii auto Magazin piese auto

Detalii

   Jarsic Clean este, din anul 2014, importator al produselor de curățat mâinile marca Sandexon, produse de înalta clasă, 90% biodegradabile, din Germania. Cu un portofoliu de peste 1200 de clienți, din toata țara, livrarea o facem prin curierat rapid, în orice colt din Romania si prin mijloacele noastre de transport, pentru zone apropiate de Bistrița. Stim că pe piata sunt multe produse de acest fel, dar noi considerăm că produsele noastre sunt excelente, dacă vorbim de calitate, la un preț în unele cazuri sub concurență. In funcție de volumul cumpărat acordăm discounturi.
   Vă spălați nemțește, plătiți românește!

 

Ne găsiți la sediul nostru din Str. Ioan Slavici Nr 21, Bistrița

Telefon: 0767-181.038

E-mail: jarsic.clean@gmail.com

Website: https://www.weissclean.ro/

 

Servicii

   Jarsic Clean este din anul 2014, importator al produselor de curățat mâinile, marca Sandexon, produse de înaltă clasă, 90% biodegradabile, din Germania.

 

   PRODUSE

   -Detergent KARCHER RM 69 ASF – 20 litri: este un detergent din clasa agentilor cu efect puternic de curatare, potrivit pentru curatarea podelelor de grăsimi, uleiuri, vaselina, funingine, minerale, din zona industrială.
Are un miros plăcut. Se pretează pentru curătare manuală sau cu aparat sub presiune.


   -Detergent pentru pardoseli și masini industriale Multi 2000 – 25 litri: soluție multifuncțională pentru ateliere de lucru, motoare, vehicule comerciale.
   Acesta a fost conceput pentru o curățare la înalta presiune sau cu spray a:
        – camioanelor și prelatelor;
        – atelierelor și a podelelor de hale;

        – motoarelor, echipamentelor mecanice și a schimbătoarelor de viteze;
        – șasielor;
        – echipamentelor de constructii și agricole;
        – orice alte suprafete contaminate.


    -Sandexon Ultra – 10 litri: cremă de spălat, pe mâini, foarte-foarte concentrată, recomandată pentru curățarea în profunzime a mâinilor murdare, fără nisip și fără făina de lemn (rumeguș fin)
Conține, tenside anionice și tensioactivi amfoterici, substanțe de protecție a pielii.


   -Sandexon Extra – 10 litri: Cremă de spălat pe mâini concentrată, recomandată pentru curățarea în profunzime a mâinilor murdare, pe bază de făină de lemn (rumeguș fin).
Conține tenside anionice și tensioactivi amfoterici, substanțe de protecție a pielii.


   -Role hartie Katrin Classic L 2 Blue:
         -Lungime rola: 380m
         -Număr foi: 1000buc
         -2 straturi
         -Mărime foi: 22*38cm


    -Dozator pasta Sandexon Ultra si Extra
    -Sandexon Ultra lichid – 3.3 litri: Crema de spălat, pe mâini, foarte-foarte concentrată, recomandată pentru curățarea în profunzime a mâinilor murdare, fără nisip și fără făina de lemn (rumeguș fin).
Conține, tenside anionice și tensioactivi amfoterici, substanțe de protecție a pielii.


 

Pentru mai  multe informatii vizitati website-ul nostru: 

https://www.weissclean.ro/

 


   LIVRAREA PRODUSELOR


   Echipa Weissclean.ro va aduce comenzile dumneavoastra atat prin intermediul masinilor noastre, cat și prin intermediul firmelor de curierat. Avem o arie de extindere națională și, astfel, se va face oriunde în România in termen de 24 – 48 ore în funcţie de localitatea de destinaţie. În funcție de modalitatea de plată acest timp poate să difere. Marfa va fi livrată direct la adresa specificată în comandă. Impreună cu produsele comandate, veţi primi şi factura corespunzatoare, pe care vă rugăm să o păstraţi. Excepție fac comenzile speciale, cu volum ce necesita un transport special și pentru care costul de transport va fi comunicat înaintea finalizarii comenzii.
   1. Gratuit
   – în 24-48 de ore de la primirea comenzii pentru Bistrița, în termen de 3-4 zile lucrătoare pentru Cluj-Napoca.
   2. Gratuit
   – pentru comenzi de peste 130 lei TVA inclus, în orice județ al țării unde există centre ale curierilor rapizi, parteneri ai Weissclean.ro. Pentru kilometri suplimentari, transportatorul percepepe taxe suplimentare care vă vor fi comunicate. Excepție fac comenzile deosebite, cu volum ce necesita un transport special și pentru care costul de transport va fi comunicat înaintea finalizarii comenzii.
   3. Tarif fix de 15 lei
   – pentru comenzi mai mici de 130 lei – TVA inclus în orice județ al tării unde există centre ale curierilor rapizi parteneri ai Weissclean.ro. Excepție fac comenzile speciale, cu volum ce necesita un transport special și pentru care costul de transport va fi comunicat înaintea finalizarii comenzii.

 


Livrare simplă și rapidă     Banii înapoi, garantat     Produse de calitate  

 

Clienți & Parteneri:

 

Oferte speciale

Galerie foto

JARSIC CLEAN
JARSIC CLEAN
JARSIC CLEAN
JARSIC CLEAN
JARSIC CLEAN
JARSIC CLEAN
JARSIC CLEAN
JARSIC CLEAN

© 2019 Copyright by Auto-rom.ro