Nume:
WINDY GLASS IASI
E-mail:
windyglassiasi@gmail.com
Telefon:
0751-111.990
Website:
https://windyglass.ro/
Adresa:
Str. Bucium Nr. 34, IASI
Facebook

WINDY GLASS IASI

Vanzari autoturisme noi. Importatori auto noi. Parbrize auto camioane motociclete moto Reparatii parbrize Inlocuire parbrize.

Detalii

   Suntem o echipa profesionista ce ofera garantia unei lucrari durabile atunci cand ai nevoie la un cost minim in raport cu calitatea. Vindem si montam la domiciliul clientului toate tipurile de parbrize, lunete si geamuri laterale de la producatori consacrati: Fuyao, Benson, Agc, Xyg, Saint-gobain, Guardian, Pilkinton, Splintex, Automotive, Nordglass, Steklo-lux, Doraglass si parbrize originale.

 

Va asteptam la sediul nostru din Str. Bucium Nr. 34, Iasi

 

0751-111.990

 

Servicii

   Înlocuire Parbriz

   În cazul în care ai parbrizul spart înseamnă că a venit timpul să îl înlocuiești. Parbriz spart înseamnă că fisura nu mai poate fi reparată deoarece lungimea ei depășește dimensiunea unei monede.

   Înlocuirea unui parbriz este o procedură care necesită timp, atenție și o bună cunoaștere a produsului, dobandită prin experiența montării produselor similare, din acest motiv pentru garanția și durabilitatea parbrizului tău, alege profesioniști și service-uri autorizate.

 

 

   Înlocuire Geam Lateral

   Geamurile laterale, la fel ca lunetele sunt fabricate dintr-un singur strat de sticlă securizata. Asta înseamnă că în momentul impactului acestea se sparg în mii de bucățele mici de dimensiunea boabelor de orez pentru a nu răni ocupanții autoturismului.

   Geamurile laterale pot ridica probleme când vine vorba de montajul lor datorită formei pe care o au, însă nu și la noi. Dacă ai un geam lateral crăpat sau spart, nu ezita sa ne contactezi.
 

 

   Înlocuire Lunetă

   Luneta spre deosebire de parbriz în general este fabricată dintr-un singur strat de sticlă securizată, asta înseamnă că în momentul impactului aceasta se sparge în mii de bucățele mici de dimensiunea boabelor de orez pentru a nu răni ocupanții autoturismului.
Înlocuirea lunetei necesită o atenție sporită deoarece acestea sunt echipate cu sistem de degivrare iar un montaj prost efectuat poate deteriora acest sistem sau poate atrage chiar dezlipirea și apariția infiltrațiilor.

   Deși nu este expusă unui risc la fel de mare, luneta necesită și ea uneori inlocuită și e recomandat să nu riști nicio secundă când vine vorba de siguranța șoferului și a pasagerilor intr-o mașină avariată. Programează-te să o schimbi dacă ai luneta spartă. Unul din consultanții noștri te poate ajuta să-ți alegi modelul potrivit mașinii tale.

 

Galerie foto

WINDY GLASS IASI
WINDY GLASS IASI
WINDY GLASS IASI
WINDY GLASS IASI

© 2019 Copyright by Auto-rom.ro