Nume:
Dezmembrari Opel Crevedia, Dambovita
E-mail:
contact@auto-opel.ro
Telefon:
0748-240.252
Website:
https://www.auto-opel.ro/
Adresa:
Crevedia, Nr.225 C, Dambovita

Dezmembrari Opel Crevedia, Dambovita
Dezmembrari auto

DEZMEMBRARI AUTO SI PIESE PROVENITE DIN DEZMEMBRARI.

Detalii

   Auto-OPEL.ro este o companie cu ani de experienta pe piata dezmembrarilor auto Opel, perioada in care afacerea a crescut si a castigat clienti numerosi si totodata notorietate. Obiectivul nostru principal este sa ne asiguram ca oferim produse si servicii de cea mai inalta calitate, dar totodata pe buzunarul tuturor.

   Noi avem ani de experienta pe piata dezmembrarilor si comercializarii de piese second-hand si va stam la dispozitie cu o oferta larga de piese auto Opel, la preturi accesibile.

   Existenta unui stoc constant de produse pentru toate marcile auto Opel asigura continuitate fluxului de comenzi, astfel orice piesa este disponibila in cel mai scurt timp. Toate piesele vandute au fost testate de personal experimentat care a validat atat functionalitatea in parametrii, cat si originalitatea pieselor.

  

   Centru autorizat RABLA
   Casarea trebuie facuta dupa inceperea Programului RABLA, doar in reteaua de centre Remat autorizate. Pentru ca o masina sa fie eligibila in Programul RABLA trebuie sa aiba o vechime minima de 8 ani. Masina trebuie sa contina componentele esentiale functionarii: motor, caroserie, roti etc.

 

Adresa:
Crevedia, Nr.225 C (DN1A), Dambovita


Program:
Luni-Vineri: 09:00-18:00
Sambata: 09:00-13:00


Telefon: 0748-240.252
E-mail: contact@auto-opel.ro

 

Servicii

    PROGRAMUL RABLA 2021
  

   Guvernul Romaniei sustine innoirea parcului auto national prin acordarea de prime de casare prin Programul Rabla Clasic 2021 si Rabla Plus 2021.
 

   Programul RABLA 2021 (pentru masini pe combustie) si Programul Rabla Plus 2021 (pentru masini electrice si masini hibride) au demarat oficial Luni, 26 Aprilie. Prima de casare este acum de 7.500 Lei (1.525 Euro) pentru orice masina veche scoasa din uz. Ecobonusul pentru achizitia unei masini electrice este in continuare 45.000 Lei (9.150 Euro). Se acorda un tichet in valoare de 7500 lei pentru o masina mai veche de 8 ani casata in scopul achizitionarii unei masini noi cu noxe reduse. Se poate folosi un singur de astfel tichet.

    Programul RABLA are la baza acordarea unei tichet in valoare de 7.500 lei pentru o maaina veche casata, utilizabil doar pentru achizitia unei masini noi cu noxe emise de maximum 140g CO2/km in regim WLTP. Pentru achizitia unui autoturism nou se poate folosi un singur tichet Rabla.

 

   DEZMEMBRARI OPEL

    Este un lucru bine stiut ca piesele de fabrica second sunt mai fiabile decat optiunile iesite pe piata dupa fabricatie, iar piesele din dezmembrari pot fi singura optiune atunci cand aveti de-a face cu modele mai vechi care sunt in afara productiei. Aceste pareri specializate care sunt greu de gasit ar putea costa o mica avere prin intermediul altor dealeri, dar Auto-OPEL.ro va poate ajuta sa economisiti, pastrand standardele de calitate.
   Pentru a va veni in ajutor, am dezvoltat o larga baza de date, care facilitieaza gasirea pieselor din Dezmembrari Opel de care aveti nevoie pentru proiectul de restaurare sau pentru reparatiile standard. Prin transmitrea catre noi a unor date simple, cum ar fi modelul masinii si anul fabricatiei, sistemul nostru face munca pentru dumneavoastra, cautand in baza noastra de date piesele care corespund criteriilor dumneavoastra. Suntem increzatori ca va vom gasi piesa auto Opel care se potriveste perfect cu specificatiile dumneavoastra.

   Va garantam ca pretul va fi atractiv si veti avea exact produsul de care aveti nevoie la un pret pe care v-il puteti permite. Nu conteaza daca cautati componente pentru un motor diesel sau benzina. Va vom ajuta sa gasiti piesa din Dezmembrari Opel  potrivita. Indiferent daca sunteti in cautarea unor piese auto Opel pentru buget redus sau de top, noi va va stam la dispozitie.

   - piese de schimb transmisie:  ansamblu burduf-articulatie planetara spre roata, ansamblu burduf-articulatie planetara spre roata, ansamblu burduf-articulatie planetara cauciuc, ansamblu burduf-articulatie planetara, etc.
  - motor: curea transmisie cu caneluri, set curea distributie, culbutor supapa, pompa apa, filtru combustibil, sonda lambda, etc.
  - elemente de caroserie:  acoperire fata / spate, acoperire motor, acoperire oglinda exterioara, amortizor portbagaj, chedare, grila ventilatie, etc.
  - accesorii exteror / interior.

  

   In cazul in care aveti dubii, intrebari sau nevoie de consultanta, angajatii nostri va stau la dispozitie pentru a va facilita procesul de alegere a piesei din Dezmembrari Opel necesara reparatiei dumneavoastra. Nu percepem nici un fel de taxa pentru oferirea de consultanta. Ne dorim sa fim un umar de sprijin pentru clientela noastra si sa oferim intotdeauna cea mai inalta calitate, la un pret corect si accesibil.

 

 

 

 

 

© 2019 Copyright by Auto-rom.ro